Malatya'da Deprem : Deprem Nedeniyle Hasarlı Olan Bina Yıkım Esnasında Çöktü : Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre, saat 23:18'de malatya'nın pütürge ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre, saat 23:18'de malatya'nın pütürge ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı´nın merkez üssünü malatya´nın pütürge ilçesinin kırsal kökpınar mahallesi . Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre, saat 23:18'de malatya'nın pütürge ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elaziğ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter . Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı´nın merkez üssünü malatya´nın pütürge ilçesinin kırsal kökpınar mahallesi . Elaziğ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre, saat 23:18'de malatya'nın pütürge ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre, saat 23:18'de malatya'nın pütürge ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı´nın merkez üssünü malatya´nın pütürge ilçesinin kırsal kökpınar mahallesi .

Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. AFAD Türkiye deprem haritası! 2020 Fay hattı sorgulama
AFAD Türkiye deprem haritası! 2020 Fay hattı sorgulama from im.haberturk.com
Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter . Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi!

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde .

Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı´nın merkez üssünü malatya´nın pütürge ilçesinin kırsal kökpınar mahallesi . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter . Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre, saat 23:18'de malatya'nın pütürge ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Elaziğ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu.

Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre, saat 23:18'de malatya'nın pütürge ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Ä°smailaÄŸa, Elazığ ve Malatya’da Depremzedelerle Beraber
İsmailağa, Elazığ ve Malatya’da Depremzedelerle Beraber from www.ismailaga.org.tr
Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı´nın merkez üssünü malatya´nın pütürge ilçesinin kırsal kökpınar mahallesi . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre, saat 23:18'de malatya'nın pütürge ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter . Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre, saat 23:18'de malatya'nın pütürge ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı´nın merkez üssünü malatya´nın pütürge ilçesinin kırsal kökpınar mahallesi . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'da Deprem : Deprem Nedeniyle Hasarlı Olan Bina Yıkım Esnasında Çöktü : Kandilli rasathanesi'nde yer alan bilgiye göre, saat 23:18'de malatya'nın pütürge ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter .